Dostava

V spletni trgovini se trudimo, da bi izdelki, ki so bili naročeni v spletni trgovini 5ek.si, kar se da hitro dosegli njihove naročnike. V kolikor so le ti na zalogi, jih pošljemo naprej še isti dan, kar pomeni, da jih prejmete na dom v roku 1 - 2 delovnih dni po plačilu. Za dostavo uporabljamo podjetje Pošta Slovenije, kar pomeni, da Vam naročene izdelke dostavi poštar na naslov prejemnika, ki ste ga navedli ob naročilu. Praviloma se dostave vršijo v dopoldanskih urah, v primeru, da paketa ne morete sprejeti,  ga lahko kasneje prevzamete na vaši najbljižji pošti.

Za izdelke, ki jih v določenem trenutku nimamo na zalogi, se dobavni rok poveča in se tudi ustrezno označi čas dobave. Pri naročilu izdelkov, ki niso na zalogi ob naročilu in plačilu se lahko rok dobave podaljša le po predhodnem dogovoru s stranko. Izdelek bomo za vas takoj naročili pri naših dobaviteljih in vaše naročilo uredili takoj, ko izdelek prejmemo na zalogo.

V primeru, da je bilo naročenih več izdelkov in je kateri od teh na zalogi, drugi pa niso, se vrši skupna dobava blaga (celotno naročilo odpremimo, ko so vsi izdelki na zalogi).

Za dostavo v Kranju in okolici se lahko dogovorimo za našo dostavo na domu, ali vaš prevzem na sedežu podjetja.