Piškotki


Med obiskom naših spletnih strani na vašo napravo naložimo piškotke, ki vam omogočajo najboljšo možno nakupovalno izkušnjo. Z njimi bo ob vaših naslednjih obiskih prijava enostavnejša, prikaz strani bo vedno tak, kot ste si izbrali nazadnje, prav tako pa boste lažje prišli do izdelkov, ki ste jih v preteklosti želeli kupiti.


Z našimi piškotki ne zbiramo informacij, s katerimi bi vas bilo mogoče osebno prepoznati, prilagoditi cene in podobno. Delovanje naših spletnih strani je brez teh piškotkov praktično nemogoče.

Na vašo napravo lahko dobite tudi piškotke Google, Facebook, Twitter, Youtube in drugih družbenih medijev, oziroma le te vaš piškotek ob obisku naše strani preberejo. Te strani lahko tako zbrane podatke uporabljajo za različne namene, od analitike, oglaševanja, pa do izboljšave svojih produktov. 

Ker to po slovenski zakonodaji predstavlja večji poseg v zasebnost uporabnika, 
za njihovo uporabo potrebujemo vašo privolitev. Z vso skrbnostjo smo preverili pogoje delovanja teh strani in menimo, da z aktivnostmi na naših straneh ne kršijo vaše zasebnosti.

Ne pozabite! Shranjevanje piškotkov je pod popolnim nadzorom vašega brskalnika. Z izbiro ustreznih opcij v vašem brskalniku lahko shranjevanje piškotkov po želji kadarkoli omejite ali onemogočite, piškotke na vaši napravi pa lahko kadarkoli trajno zbrišete.